Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Fábry Sándor önálló est


Paulay Ede Színház - Tokaj

2018. június 1. 19:00

Fábry Sándor a maga módján ikon, a maga módján talpig ember, aki mellett szem nem marad szárazon a nevetéstől...

De mit is érdemes tudni a Rádiókabaré utolérhetetlen konferansziéjáról, íróról, humoristáról, dramaturgról, Érdemes Művészről?
A showman az 1990-es évek elején került reflektorfénybe, akkor még elsősorban különféle rendezvények szóvivőjeként, műsorvezetőjeként tevékenykedett. Ekkor jelentkezett első ízben improvizatív önálló estjeivel: 1994 és 1995 között a Merlin Színházban mutatta be rögtönzéseit „A pincér közbeszól” címmel, később pedig az Új Színházban ülhettünk be „A Fábry” című előadásaira.

„Esti Showder Fábry Sándorral” című műsorsorozata 1998-ban indult a Magyar Televízióban, majd később, az első évadot követően az RTL KLUB-ra költözött a stand-up sorozata, mely varieté volt a maga műfajában: főleg ismert magyar személyiséggel – írókkal, költőkkel, színészekkel, humoristákkal, sportolókkal – is készített itt interjúkat, de más közéleti személyiségeket is meghívtak adásaikba, ahol egy-egy humoros történetük is napvilágot látott. Innen származik a show állandó és legnépszerűbb eleme, a Dizájn Center is, melyben sokszor nosztalgiázva, sokszor pedig kifigurázva mutatta be az elmúlt 30-40 évben gyártott és forgalomba került termékeket..

Az esthez jó szórakozást kívánunk, és ne feledjék: „Kezeket a paplan fölé, éljenek a csajok”!

Fábry Sándor önálló estje a Paulay Ede színházban kerül megrendezésre.